Gestió del certificat

Renovació

  • 1
    Inici
  • 2
    Instal·lació
  • 3
    Fi

El vostre certificat digital té una validesa inicial de quatre anys. Passat aquest temps, i a dos mesos vista de la data de caducitat, podeu optar per la seva renovació.

Mitjançant aquest procediment podreu renovar el vostre certificat idCAT. Aquest procediment us permetrà disposar d'un nou certificat vàlid durant quatre anys més en programari. Addicionalment, podreu modificar les dades de contacte que vau introduir al demanar el certificat que voleu renovar, en cas que hagin canviat.

Per tal d'identificar-vos en el procés de renovació, haureu de tenir el certificat en aquest ordinador. Si el teniu en un clauer idCAT, connecteu-lo ara. Quan passeu al següent pas del procés, el vostre sistema mostrarà una finestra que us demanarà que seleccioneu l'idCAT d'entre tots els certificats que teniu instal·lats a l'ordinador. Si el certificat ja està caducat, no es podrà renovar. En aquest cas, hauríeu d'anar a una Entitat de Registre idCAT per obtenir-lo de nou. Per saber si el certificat està caducat, cliqueu aquí.

Abans de renovar el vostre certificat, us recomanem que visualitzeu aquest vídeo:

Següent